Tisk brožury pro Masarykovu univerzitu

Brožura Masarykova univerzita 1.jpgBrožura Masarykova univerzita 2.jpg

Tuto brožuru jsme tiskli dle požadavku našeho zákazníka na recyklovaný papír značky Eko Print. Papír vyniká svým přírodním a surovím vzhledem.

 

Eko Print

 

Nenatíraný recyklovaný strojově hlazený papír vhodný pro tisk periodik, katalogů, knih, manuálů, direct mailingů apod. Papír přírodního odstínu.
2 hvězdičky v systému "Green Star System" označují produkt, který je FSC® / PEFC™ certifikovaný nebo obsahuje min. 50% recyklovaných vláken, ale není vyroben v závodě certifikovaném podle ISO 14001 a / nebo oceněném značkou EU Ecolabel. Pro více informací klikněte na logo.
 

Výhody produktu

  • Rovnoměrý povrch s přírodním a surovím vzhledem
    Vyrobený ze 100% recyklovaných vláken

 

Technické specifikace

  • Ofsetový tisk, digitální tisk, knihtisk, perforace, vrtání, vysekávání, sešívání skobkamí vazba V1, lepená vazba V2.

 

Na co lze použít?

  • Katalogy, brožury, plakáty, letáky, vstupenky, pozvánky, bloky 

 

FSC® a PEFC™

jsou zkratky pro dvě různé certifikační schémata, která slouží k zajištění udržitelného hospodaření s lesy.

 

FSC® (Forest Stewardship Council): FSC® je mezinárodní nezisková organizace, která vyvinula systém certifikace lesů a lesního hospodářství. FSC® certifikace zaručuje, že lesy jsou spravovány způsobem, který respektuje ekologické, sociální a ekonomické aspekty. Pokud produkt nese označení FSC®, znamená to, že při jeho výrobě byly dodrženy přísné standardy péče o lesní ekosystémy a práva pracovníků.

 

PEFC™ (Programme for the Endorsement of Forest Certification): PEFC™ je mezinárodní nezisková organizace, která také poskytuje certifikaci pro udržitelné lesní hospodářství. PEFC™ schéma je založeno na nezávislých certifikačních standardech, které jsou přizpůsobeny místním podmínkám a legislativě. Podobně jako u FSC®, PEFC™ certifikace zaručuje, že lesy jsou spravovány udržitelným způsobem.

Pokud se jedná o "Multi-site FSC® a PEFC™ certifikace", zřejmě to znamená, že nějaká organizace nebo firma získala certifikaci pro více než jedno místo činnosti podle obou těchto schémat, což značí jejich závazek k udržitelnosti v různých oblastech.

 

Další blogové posty →